Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannade grannar och dessa sat(verk)tyg....




I upphetsningstidens timma jag drömmer

 

 

Domnar bort till slöhetens rand

snarkning och gnisslande tand

 

 

ställer inga klockor som stör

för hela jävla kroppen e mör

 

 

ska bara vira in mig i täcket mitt

läsa i ögonlock och drömma fritt

 

 

greppa tag i kudden snusande

fantiserande kvinna berusande

 

 

utan att behöva allehanda droger

så kommer kvinnorna över mig i vågor

 

 

i sina vackra spetstunna tylltyger

och det vackra hårsvall som flyger

 

 

till den lilla ömhetstörstande fan

som smeker handen i hennes hårman

 

 

när jag lukten i nosen får

av doften där friskhet består 

 

hoppas att inte nån jäkel stör

väcker mig som de alltid gör

 

  

då blir jag väckt i min erotiska dröm

som är värre än töm o glöm

 

 

( Faaan, för slagborr i betongvägg )




Övriga genrer av fillatelli
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-22 17:46



Bookmark and Share


  Catrin
He he ibland är grannarna för jävliga!! Du får väl ge igen : )
2007-10-23

  Lyckohäxan Enediel
Låter som du vet hur man sover gott i alla fall ;)
Byt grannarna mot granar...så får du sova färdigt...
2007-10-22

  Sanningsägaren VIP
Haha underbar slutknorr! :)
2007-10-22

  Tini Tut
Du skulle prova att bo på landet...hi hi
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

fillatelli
fillatelli