Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"äkta\" kärlek?


Jag letar fortfarande

Jag letar fortfarande
ibland har jag trott att jag funnit dig.....
bland dessa kvinnor
som passerat revy
men jag tror fortfarande
att du som kan ta expresshissen
rakt in i mitt hjärta
du finns där

alla frågetecken
rätas ut o blir utropstecken
kvar blir bara du o jag
något mer
kommer aldrig behövas




Fri vers av Highend
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-10-22 19:38



Bookmark and Share


  fågel grå
Hon finns där.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend