Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskugga

Du stod där i en månskugga
Medans natten såg på

Silverstänk över granar
En bäck som porlade

Ensamhetens svarta sammet
omslöt dig under vintergatan

Ensam i dina tankar
drömde du om en ljusare värld...

Sorg du som tynger så många själar
Sorg som förvandlar oss till trälar

Döljer den minsta gnutta av ljus
gör att vi glömmer livets rus.

Snabbt passerar dagar och år
inget finns kvar, inget består

Bara ångest över det som ej finns
Bara saknanden är det som vi minns...




Fri vers av Lotta Eng
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-10-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng