Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkvett



Förtryckta folk
blir terrorister
Glömda barn
blir ligister

En ensam gamling
tynar bort
Den destruktive
lever kort

Kapitalisten
lever på andra
Idealisten
får ensam vandra

Shabloner...
men ändå ofta så rätt
När ska vi vuxna
få något vett ?




Fri vers av Lotta Eng
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-10-22 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Eng
Lotta Eng