Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om \"våra\" offentliga rum.


Det offentliga rummet

De tomma,
offentliga rummen,
gör mig galen.
Den gråa vardagen,
biter sig stenkallt in i min hud.
Det monotona samhällsklimatet,
blästrar sig fast under naglarna.
Man försöker avskrapa sig allt,
men ändå förblir man smutsig,
äcklig,
och allt
som skulle kunna vara vackert,
blir fult.




Fri vers av hbr
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-10-22 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr