Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner

vi sitter och pratar med varandra vid ett bord
men jag saknar ögonnärvaron
som om vi aldrig vågar mer än bara snegla
inte vågar satsa så stort, att erkänna:

vi sitter här med varandra, för varandra




Fri vers av pladask
Läst 687 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-22 23:23



Bookmark and Share


  glittertindra
ögonkontakten hör som till i ett vänskapligt samtal, känns konstigt när den inte finns...
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

pladask