Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig minnas det jag glömma skall

Förlåt att jag bryr mig, förlåt att jag stör.
Förlåt att jag älskar dig så som jag gör.
Men låt mig hoppas, låt mig få drömma.
För det är inte så lätt att bara glömma.
Jag vet att det är över, jag hade min chans.
Jag vet att det sedan länge är slut på vår romans.
Men låt mig få minnas, snälla lita på mig.
För förr eller senare så glömmer jag dig!




Fri vers av Viktor
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-29 23:59



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
Underbar text och bra rytm vännen. :) Man jag skulle vilja byta ut "våran romans" mot "vår romans", tycker att det stör flytet lite grand. Men underbar ändå. :)
2005-05-02

  Queen_of_Rain
vackra rim o rhythm, känns lite musikaktig.. vackert är det att drömma... perfekt titel..
2005-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor