Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi älskar faller stjärnorna

När vi älskar faller stjärnorna mot jorden ,när vi viskar våra varmaste ord lyser månen extra starkt ,när vi håller varandras händer hör vi vinden viska sin sång. När vi älskar faller stjärnorna mot jorden, när vi ger varandra frön blir de till blommor ,när vi ger varandra en droppe av kärlekens hav ,fylls hela jorden av vår kärlek ,när vinden viskar i vårt hjärta ler natten för oss ,när vi håller varandra nära flyr kylan sin kos ,när vi älskar faller stjärnorna mot jorden ,då får hela världen önska sig någonting,så även vi.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-23 03:49



Bookmark and Share


    White as a star
Väldigt vacker :) Applåderar.
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~