Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vilja bli inkluderad för den man är av den man älskar ...




Allt jag önskar ...

***

Allt jag önskar få av dig ...
 ... är känslan av att vara välkommen
för att du älskar mig
och
verkligen vill dela ditt liv tillsammans med mig ...

Jag varken vill
eller
ens avser att försöka ändra på dig ...
Att vi påverkar och förändrar varandra
är oundvikligt därför att det är så det är ...
– Därför att vi själva vill!


*****
©Peter Stjerngrim




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2005-04-30 01:38



Bookmark and Share


  Anna*
Grunden till allt gott är att älska varandra precis så som vi är! Fint!
2015-07-05

  Harriette
En vacker text, och en vacker önskan som jag också delar.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP