Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy sicken en!!!

 

Så var det prällen från Markit

vars församling skrek holy shit

då han mitt i en bön

blev alldeles grön

och plötsligt släppte vädret sitt




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 478 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-23 20:37



Bookmark and Share


    Erika H
Ja fy sicken en... *s*... och vilken vaken församling som fick det rätta ordet... holy!

Uppfriskande dofter från dig...
2007-11-05

  Zekehl
haha rolig dikt! Undrar hur hans chef tog det!
2007-10-31

  Joanskij
Hahahah! Väldigt målande, jag kan precis se honom framför mig i prediikarstolen :D
2007-10-25

  Carlita
men åh du skriver så sött. jag bara ler :)
2007-10-24

  Lilla My* VIP
Prällen hade kanske ätit bön...or??
;))Kuligt du skriver!!
2007-10-23

  Patrick K
sanslöst rolig! :)
2007-10-23

  Erik L
Rolig limerick som vanligt från din penna. Fyndigt och roande!
2007-10-23

    ej medlem längre
Bön eller ej, ska man så ska man...*asg*
Tack för skratt!
2007-10-23

  Daniel_78 VIP
somliga straffar gud med detsamma
2007-10-23

  Lena Krantz VIP
Ha ha....ja så fick man sig ett gott skratt idag med!
Tack för det!
2007-10-23

  Yvonne
Skrattar. Ja, det är inte lätt att hålla det som man inte har i händerna! Jag skulle kalla det för \"salighetsbrak\" på ren svenska.
2007-10-23

  Markattan
Skrek de \"holy shit\" så fick de ju faktiskt skylla sig själva ;o) Tack för skrattet!
2007-10-23

    Maria Malm
Å inte försökte han smyga iväg den ens..
2007-10-23

  Darkness
hihi.. =)
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg