Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är inte alls färdig, dock kände jag mig tvungen att publicera något idag innan jag spricker.


Mitt liv - era liv - våra liv

Misär överallt jag ser,
ni ler.
Fattiga och utslagna,
i eran värld gör ni
som ni själva behagar.
Men vissa människor ser,
jag kommer få se er be.
Dock inte religöst,
utan för era patetiska liv.




Fri vers av hbr
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-10-23 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hbr