Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns lögner som kan vara svåra att ta sig ur


Lögnen






En dag hade dom
velat ha lögnen

Dom fick den

Dom hade förelagit
lögnens detaljer

Lögnen hade skapat
så mycket lidande,
när den blev trodd
och framgent

Lögnen hade gett
så många fördelar

Lögnen gick inte
att återta

Då skulle
så mycket obehag
uppstå

Som måste undvikas

Lögnen måste
fortsätta,
aldrig erkännas




Fri vers av boen
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-10-23 22:15



Bookmark and Share


  hellen
ja här fångar du verkligen den sanna lägnen i rätt ögonblick du har mycket bra och läsvärda texter du;) hälsningar hellen
2007-11-26

  charlotte hedendahl
Mycket bra och insiktsfullt skrivet!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen