Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

 

Jag gick där i skogen

Undrade vart

myrorna var på väg

Kunde dessa varelser

hjälpa mig hitta min stig

Såg varje liten myra

hade en uppgift ett mål

Försökte höra deras röster

Skogen susade för högt

Alla träden talade till varandra

varje ungbjörk och gammelfura

Och äntligen kunde jag höra

det hela skogen viskade om




Fri vers av Annette Andersson
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-23 23:00



Bookmark and Share


  Yvonne
Fin dikt. Och vilket underbart slut! Applåd!
2007-10-25

  KonstigaKatter
Vackert:) Kan känna hur jag trampar, hur skogen talar.
2007-10-24

  Michaela Dutius
Jättebra bildspråk som verkligen förmedlar känslan- och den slutar så hoppfullt- \"Och äntligen kunde jag höra det hela skogen viskade om\"Skickligt!
2007-10-24

  drakbruden VIP
helt underbar! Vilken känsla du får fram, och vilken kunskap det finns runt om oss bara vi lyssnar på rätt sätt!
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson