Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kom ett brev

Det kom ett brev utan ord idag ,ett brev som någon ville skriva men inte kunde ,det kom ett brev utan avsändare ,från någon som ville säga något men orden hade fastnat. Kanske berodde det på att kylans hand fryst bläcket i en osynlig penna ,kanske var det orden som stängts in. Det kom ett brev utan ord idag ,ett av de brev som säger mer än alla brev i världen ,ett av de brev som talar till ens innersta, skrivet med osynligt bläck ,för att endast själen skall läsa ,för att endast sinnet kan tolka orden. Det är de breven som inte vågar öppna ,men som vi någongång får i alla fall.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-24 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~