Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sett

Jag har sett himlens gråa slöja ,känt hur vinden sakta viskar till mitt hjärta att i natt är det magiska timmar som föds. Jag har sett trädens nakna grenar ,känt höstens ilande vind ,jag har mött nattens vackra månljus och dansat under stjärnorna med dig. Jag hör himlens tårar falla mot en kall och naken jord ,snart skall täcket av snö klä den åter en gång och vi ska dansa under nattens himmel två vackra människor som vi ,vi ska sjunga trädens lovsång till de okyssta nätternas timmar.

Vi ska känna solen värma oss igen ,när natten har flugit sin kos, vi ska känna att snart ska himlens gråa slöja falla ,snart skall dagen åter födas till oss ,och vi ska möta gryningens timmar lyckliga som få kan vara ,ja lyckliga som få.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-10-24 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~