Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan dig. Men om världen kunde vara så fin, så säker på dess steg att vi kunnat fått vart tillsammans, vad jag skulle älska allt och alla, men nu är jag ganska förbannad. jag älskar dig -


Det är deprimerande att vara just här och nu

Lungt till vinden,
Jag viskar ditt namn
Det blåser iväg, och min hand blir kall
Jag önskar du vore här med mig,
Precis här och nu
Jag älskar dig -

Önskar du hör
Små ekon av sorg
som ropar ditt namn, utför haven och bortom alla gränser
Till att kunna springa dit,
jag är så ledsen
Varför får jag inte åka dit ?
Jag älskar dig -

du är så långt borta, jag kan inte nå
Kan inte ens någon se, när jag fäller min tår
Den är så tung, så dränkt
av depretioner och hat
jag saknar dig, jag hoppas vi ses snart
Jag älskar dig -

Jag orkar snart inte mer,
vill att det ska ta till sig ett slut
Att det ska sluta rinna tårar,
att hatet ska ta slut
jag älskar dig -

jag vill vara hos dig, föralltid från nu
Min älskade vän, snart blir det här till ett sorglgt slut
Om inte vi får förena vår kärlekslek,
Jag saknar dig, föralltid
Kan ingen se ?
Jag älskar dig -

Det här är så deprimerande, att vara just här och nu
Utan dig, utan ett ljud.

Jag älskar dig -


/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-24 13:24



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Shit vad vacker och sorlig...inte långt till tårarna
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking