Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer om dig.

Drömmer om dig

Jag drömmer att du är mig nära.
Jag drömmer att du är här min kära.
jag drömmer om din kropp i månljuset.
Jag drömmer om dig när det är mörkt och tyst i huset.

Drömmar fyllda med kärlek och lycka.
Drömmar med värme och skratt.




Fri vers av kjamlello
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-10-24 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello