Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek ur dina ögon...

Du ligger här brevid mig och jag ses hur din bröstkorg höjs och sänks. Känner värmen från din kropp och för varje andetag så älskar jag dig bara mer och mer. Du slår upp dina ögon och när du tittar på mig på lyser kärleken ur dem. Dina Läppar formar sig för att säga någon, men jag tystar dig genast med en om kyss. Vi ligger kvar i sängen länge, länge och bara är och älskar varandra...




Fri vers av kjamlello
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-10-24 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello