Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan att förlora dig


När jag ser dig så fylls min kropp med miljoner kännslor.

Jag vill sjunga, skrika, dansa, slå!

Men mest av allt så vill jag hålla dig, krama dig, kyssa dig!



Det är så orättvist!

Att två människor, som är så olika kan fatta tycke för varrandra.



Kännslor väcks och kärleken växer.

Men är det sunt att älska?

Att älska så det gör ont?

Att älska så starkt, så att man hellre dör?

För att rädslan att förlora sin käraste, sitt liv...

Är för stor...




Fri vers av kjamlello
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-10-24 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjamlello
kjamlello