Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste ju ha älskat dig

Jag måste ju ha älskat dig ändå, varför skulle jag annars ha blött min kudde med havets tårar när du  sade att du älskade en annan. Jag måste ju ha haft en gnista utav kärlek i mig ,varför skulle jag annars ha smällt igen dörren i ditt ansikte och bett dig gå. Någonstans inom mig finns dom inte glömda ,men väl gömda känslorna jag en gång måste haft för dig ,varför skulle jag annars slänga dina brev längst in i lådan och hoppas att jag skulle glömma dem. Visst måste jag ha älskat dig annars skulle jag väl aldrig skrikit åt dig som jag gjorde ,bett dig att slänga dina vissna blommor och gå ,bara gå din väg igen. Jag måste ju ha älskat dig en gång ,men någonstans inom mig vill jag inte att såren ska bli oläkta igen ,jag vill inte att allt som var ska komma ut igen ,men jag har nog älskat dig ändå ,en gång fast jag vill inte minnas det.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-25 01:59



Bookmark and Share


  A little poem
Så sant, så träffande.
Man vill inte påminnas om att man en gång i tiden älskade den där killen som kom och gjorde ens liv till missär genom att stöka till och sedan gå utan att städa upp röran efter sig.
2007-11-04

  anita VIP
En mycket tänkvärd dikt.
2007-10-25

  Michaela Dutius
En väldigt fin text som ger frågor och nya tankar
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~