Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du var här med mig

 

 

 

 

 

 

 

Om du var här med mig

skulle vi enas...
vi skulle uppfinna en ö
som har stenar och träd av guld
och jag skulle kröna dig till princessa

vi skulle visa världen

vänner

och alla andra kära i världen
min älskade älskling

Vi skulle visa hur stora eldar flammar
i stora ogon
dina ögon
hur den röda rosen
somnar på dina lappar


vi skulle dansa under regnet..
låta världen bli medveten om
hur viskningarna mellan våra fingrar sjunger




Fri vers av issac.a.m
Läst 475 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-01-08 02:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oj, slutet tar riktigt andan ur mig........
2009-06-20

  prinscess VIP
oooh så underbart vackert
det sveper om hela själen när man läser
2008-01-08

  Aisha VIP
....nu tror jag nästan att detta är en av dina allra finaste texter...det är också en så vacker disposition på den tycker jag...
gillar: \"vi skulle uppfinna en ö som har stenar och träd av guld...\"...gashange min vän...bokmärker...kram från Aisha
2008-01-08

    Lindizz
så otroligt vacker skrivet.
2008-01-08

  isabel louise
mycket vackert :)
2008-01-08

  J A Nicander
En väldigt vacker kärleksförklaring broder. Gillade speciellt:

\"vi skulle dansa under regnet..
låta världen bli medveten om
hur viskningarna mellan våra fingrar sjunger\"

Strålande symbolik!
2008-01-08

  Havsbris
vad ska man säga till detta? ;o)

Men du, prinsess är jag redan,
så gör av mig din drottning!

Omtumlande...
tack!
2008-01-08

  Betlehemsstjärnan VIP
Som alltid, lika sprakande varmt och vackert..underbart!!/B
2008-01-08

  Sadhistory
Naw så vackert
2008-01-08
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m