Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt till en kropp!

klä av dej och visa miraklet
visa konststycket ingen beskådat förr
jag är forskaren i kulturarvet
och kan med stor säkerhet säga att
dina bröst är konsthandverk av gudomligheten
och
dina ben är brisen som går inom min längtans djungel.

i den stunden jag beskådar din kropp
glömmer jag alla regler o lag...
och börjar brinna av åtrå
till dej!

i den stund jag låter bilden av dej gå in i min fantasi
förvandlas mitt liv till en romersk saga
och en historia från en gamal epok.

i den stund jag avsmakar en bit av din hud
börjar mina läppars själ dansa till nuets karneval.

och när jag får slingra mig sakta mellan dej
och inom dej
och överallt i dej
och till porten av allt liv
så föds en bön skrikande...
att gud icke förbjuder den syn för mina ögon!








Fri vers av Amoreboy
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-12 23:45



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en het o vacker bön!
2007-11-16

  Nanno
väldigt sensuellt..vackert :)
2007-11-13

  Catrin
Erotiskt laddat, skrivet på ett sätt så du berör mig...
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy