Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din isblåa blick

I din isblåa blick såg jag för första gången en gnista av din kärlek, i den vinterbleka nattens frost kändes jag din värme famna mig, din kärlek var inom  mig var sekund ,så långt borta men så nära mig ändå. I din isblåa blick mötte jag en kärlek som jag sällan skådat förr ,du måste öppnat hjärtats låsta dörr ,du måste sett mig i den vackra lågans sken ,du måste givit mig en sällsam kraft som nästan har förtrollat mina sinnen. Du får mig att stråla som en av himlens diamanter ,jag var en knoppad ros i köldens grepp ,nu har du fått mig blomma med din värme .Så i mitt hjärta finns nu kärlekens förtrollning ,min lycka är oändligt stark ,för jag har sett din blick av kärlek ,äkta liksom platina ,äkta liksom du.

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-25 23:01



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
\"du måste sett mig i den vackra lågans sken ,du måste givit mig en sällsam kraft som nästan har förtrollat mina sinnen\"

Dem här raderna, ja, dem är magiska!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~