Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bildligt talat - se era egna bilder.


Bortglömt Liv

 

Pulvriserade drömmar

strös över färdiggrävd grav

som väntar på att uppfyllas

Gravmonumentet står klart

att förfalla och väntar på

sin inskrift – dödsdatumet

 

Ugglan i den mörka skogen

hoar förebådande om sorg




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-05-01 15:14



Bookmark and Share


  Alexander VIP
Gillar den.. lite stel men antar att det är en del av charmen..
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson