Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann väntlängtan

 

     3 minuter går.

Vad är klockan?

     2 minuter till.

Gud hon kanske tycker att jag är konstig som är här så i god tid.

     5 minuter.

Måste gå iväg för att inte verka...

      Går runt.

Träffar en vän.

     Surr,

Kollar ditåt

     surr, surr.

Vad är klockan?

     surr, surr, surr

Dumma buss skym inte min sikt

     surr, surr, surr, surr.

Hade så bra (äntligen)

     Snabba steg.

Snabba mig tillbaka.

     Nästan springa.

En minut försenad

    3 minuter går 

Har jag missat?

    2 minuter till.

Jag har missat.

     5 minuter till.

Jag går runt och runt

    Mer än en kvart senare.

"Har du väntat länge?"

     Försöker se cool ut.

"Va jag? Nä jag kom just"

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 13:08



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Kul text om att inte verka för angelägen!
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf