Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar

Som hungriga vargar sliter dom mitt innersta i små köttslamsor....
från varandra separerade bitar av mig....
Jag kastar mig ner på knä och försöker rulla ihop mig till en boll....
Dom attackerar min ryggrad och deras tänder visslar mot mina kotor....




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-26 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK