Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT I METAFOREN

SOM OM....
NÄSTAN LIKADANT....
ISTÄLLET FÖR....


JAG ÄR MITT I METAFOREN OCH INTE I DENS URSPRUNGLIGA REFERENS....

JAG GÅR BREVID MIG SJÄLV OCH LÅTSAS ATT LEVA....

KONSTGJORD ANDNING ÄR SVÅR ATT UPPRÄTTHÅLLA....

KRAFTEN SOM VARIT STÖRRE ÄN JAG HAR BYTT POSITION....

NU KAN JAG FÅ DEN ISTÄLLET FÖR ATT FÖRGÖRAS AV DEN....

SLUTA LEVA MITT I EN METAFOR...

AV MIG SJÄLV....




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 354 gånger
Publicerad 2008-02-22 08:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som du hittat fram till en ny insikt.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK