Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Jag lägger min skam hos dig...

Kom och förlåt mig...

Jag orkar inte mer just nu...

Den jag vänder mig till är du...

Jag orkar inte axla och bära allt själv....

Låt mig få vara en flotte på din älv..

Jag måste få vara liten för att kunna bli stor...

Skammen har tagit upp all plats i mina skor...




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 375 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 10:13



Bookmark and Share


  aol
gick rakt till hjärtat
2008-04-16

  Larz Gustafsson VIP
Så underbart att få avlasta sig, avbörda sig, som man sade fordom.

Vid korsets fot finns plats.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK