Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar på taken

Jag dansar på taken, sjung,... klä av mig naken!

Evighetsregnet fuktar mina läppar, jag är yr, jag är vacker, jag är dyr!

Jag ska växa mitt hår, vagga mina sår så gott jag förmår!

Jag reser i tiden men endast timman är liden...

Stannar ett tåg, vet inte vart men tar plats på eget bevåg...











Fri vers av TOVE FRANK
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 16:35



Bookmark and Share


  reza.hb
Det är så härligt att ha
en sådan frihetskänsla
Bravo!
2011-06-01

  Maria Zena Viklund
en stark frihetslängtan fångar min tanke!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK