Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger




Snöflingorna virvlar sagor mot den grå himlen....

Jag blir till canvas när dom landar i mitt hår....

Jag andas mönster som målar min själ....

Små speglar i varje flinga reflekterar färger inuti....

Strålar av ljus kastas ut i luften igen och landar någon annanstans...




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-03-31 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK