Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet

Maktlöshet var farligt....

Maktlöshet blir min räddning...

Maktlöshet är tilltro....

Jag ber om styrka att vara svag....




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-22 10:00



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ibland kan man behöva styrka för att vara svag, ja
2009-04-02

  To
Härligt att läsa denna bekännelse. Att våga vara svag är att vara stark.
2008-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört klokt!

Salomonisk vishet!

Och en gudomlig princip!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK