Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du....

När du andas på min själ....

väcks oceaner till liv,
och vi tar tusenmila kliv

på en sekund

När du rör vid mitt hjärta..

hör jag ropen inom mig,
och jag kan inte säga nej

till oss

När vi närmar oss varandra...

växer något som vi inte förstår,
något vi tror är mer än vi förmår

vi ber

När vi vilar i varann.....

känns kärlek plötsligt sann....






Fri vers av TOVE FRANK
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Också detta är ju gudomligt!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK