Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära dig

Jag rör vid din hud...

Tusen hästars hovar klapprar mot den frostiga marken...

Friktioner som eldar och väcker...

Du rör vid min hud...

Jag bländas av skenet från lågorna som flammar upp...

Jag landar på den fuktiga gröna mossen brevid dig...




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 334 gånger
Publicerad 2008-03-31 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK