Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla bön


Se mig, hör mig...
Jag är här, jag är din...
Forma mig med din kärlek till den jag var menad att vara...
Led mig på min väg..
Jag vill inte längre vara ensam med mig själv och mitt inre offer..
Gör mig ren och ge mig kraft att hjälpa andra utifrån en kärlek i mig själv...
Jag är här och jag är din....
Jag är redo att gå vid din sida.....i evighet....




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 15:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad är målet?
Vilket är medlet?
2008-02-19

  anits VIP
Gud hör bön
2008-02-19

  Bjarne Nordbö
Sådana böner lyssnar Gud till.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK