Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblickssanning


Gårdagskvällens smink har flagnat av
nu är det bara du och jag
En jag, en du, två nakna liv
där hud är mer än tidsfördriv
När blottad själ har hittat ut
och ytans spel har nått sitt slut
Förställning kastats utför äkthetsstup
och händers smek har fått ett djup
Då når vi långsamt inuti
den öppenhet vi värmt oss i
Trevar ömt i avskalad själ
alla masker har vi älskat ihjäl


En illusion? Visst, låt gå
jag accepterar att det kan vara så
Men just ikväll, just här med dig
vill jag älskas högt som bara mig





Fri vers av Lindah
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-05-01 18:32



Bookmark and Share


    Scarlet
Bra rytm, och du lyckas använda rim på ett sätt som inte låter krystat. Vackert.
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah