Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtar efter dig 24-7 Oh min älskade, om det kunder vara jag och du v


Knäsvag

Åh jag tänker på dig dag och natt
Hur jag kunde lämna dig, min älskade skatt
Jag vill inte, men var lika så tvungen
Som hotet på mina axlar ville jag vägra att gå

Som en nordanöst vind, susar förbi
mina tankar kommer och går
när värmen, flyger förbi
Det är alltid så kallt, du är så långt bort
Jag älskar dig, du är så saknad, och så lågt bort

Fick höra ord
Så varma som eld
Fick höra känslor, hoppas det händer igen
Det fick mig för en gångs skull att känna lite lycka
Oh hur jag saknar dig
min älskade vän

- Kanske, vi ses igen

För en gångs skull, på många dygn
För första gången jag ler, ett rent och sant leende
För första gången jag känner, jag längtar efter något som faktiskt går att nå
Kanske jag ändå för se dig igen, det hoppas jag värkligen på

Bara jag får min tid, att umgås med dig
Hinna säga hejdå, nästan krama ihjäl dig
snälla en gång till, jag lovar dig
Jag kommer gråta av lycka, när jag får se dig
Saknar dig av hela mig, min kärlek är oendlig till dig

jag kommer till dig snart , jag längtar så
Kan inte ens stå, på egna ben
men när jag tänker på dig, så faller jag ner på knä
Varje gång,. så knäsvag för dig.





/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 18:33



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
vilken otroligt fin kärlekshälsning, iaf tolkar jag det så. personen det handlar om borde känna sig lycklig.
väldigt fin!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking