Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanka


nattåg



släckta nattåg
slamrar och återvänder
till stadens drömmar

folksamling vid minnesljus
över förlorad ungdom




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-27 04:03



Bookmark and Share


  Cris
vemodigt ...sorgligt..stilla..fint
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
ljuvlig, bokmärkes!
2007-10-27

  Per Rydberg
Varmt och vackert beskriven känsla!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP