Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träd



bladstrippade träd
skyler stammar och grenar

med höstdimmorna




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-27 10:40



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja, och igår såg jag en vit luftballong som svepte in sig i HD (höstdimmorna). Det är så vackert....
2007-10-27

  Maria Zena Viklund
äntligen!

kommer han med haikun fångad bakom dimmans hand, vackert!
2007-10-27

  Cris
\"bladstrippade \"var ett kul ord.
och är de inte färdiga än blir de bladstrippande..

härligt med höstdimmorna.
2007-10-27

    Maria Malm
Vacker höstbild, med dimman som döljer det nakna.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP