Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens vind




kärlekens vind blåser över vår jord


känner in det som är kargt och skadat


går på djupet in i hjärtan där den slår rot


kärlekens vind är helande där den går fram


i relationer mellan människor


lämnar inget oberört där den tas emot


omsluter folket med en doft av himlen


ger tillbaka kärleken att vårdas mellan oss


skrämmer ondskan på flykten där ondskan går fram


känn in så märker du dess verkningar




kärlekens vind blåser över vår jord








Fri vers av sunnanvind
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-27 11:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finsaker du skriver om vind som kärleks helar och värnar; driver ondskor på flykter...ja...
2007-10-29

  Lasseman VIP
Så underbart skrivet! kärleken besegrar ondskan! man bara doftar i vinden! eller läser poesi av dig!.. applåder ..
2007-10-29

  issac.a.m
kärlekens vind är helande där den går fram

så.. vackert skrivet..
2007-10-28

    Brell
Kärlekens vind blåste dina ord rakt in i mitt hjärta. Vindsusande fint skrivet.
2007-10-28

  devilsangel
Håller med JJ...Vad fint det skulle vara..Och vilken fin tanke, typiskt dig gullunge :)) En underbar och hoppfull text från dig...
2007-10-27

    JJ VIP
Må din vind sprida kärleken över hela vår jord! Fin underbart hoppfull text! Mvh. JJ.
2007-10-27

    Maria Malm
Känner vinddraget..underbart..
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind