Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan blev du i alla fall en sagofigur

När mamman glömde
bort att det var
Halloweenfest på dagis
grät alla åtta
gitarrsträngarna
så att alla sånger
lät sorgsna.

Och den lilla flickan
fick känna
på utanförskapet
för alla andra var
älvor och superman.

 


Men sedan började
de andra barnen
kalla henne
för Guldlock.

Nu var flickan
den vackra
Guldlock.

 

Så alla blev glada
och klappade
på varandras kinder.

(Medan dagisfröknarna satt
och drack kaffe i
det förbjudna rummet
och omärkte.)

 

 

 




Fri vers av ingentingflicka
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka