Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Jag är så glad, lycklig på nåt sätt.
Världen är bara för underbar ibland.

En del människor vill man bara sitt allra innersta.
Vissa betyder bara så himla mycket.

En del dagar är allt piss
En del dagar är man bara så lycklig,
och idag var det en sådan dag.

Det kommer bli en underbar vecka.
Låt oss få ha det så här förevigt.

Då vet jag att jag kommer att leva föralltid!




Fri vers av vinternatten
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten