Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lägg märke till ironin.


När solen slocknade i december (och inte visste vad vi skulle ta oss till)

Det är åtta
ljusminuter mellan
solen och jorden.

 

Så då när solen
slocknade i vårt
förra liv hade
vi bara åtta minuter
kvar att leva.


Och vi förspillde
våra sista levande
minuter med att
pussas och sånt
och frysa
ihjäl i varandras armar.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-10-27 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka