Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen

Mitt mörkerseende viskar små lugnade ord
- hon kommer lysa upp ditt liv igen
stormen inombords lägger sig ner
blir en varm filt åt rödvinsdimman
Jag sätter mig ner i mormors soffa
törs äntligen vara vaken igen

Medan det fattas rader i allmänbildningen
förstörs rummet av ordgåtar och tevebrus
Vad finns där ute som vi alla låtsaspoeter
har missat och jagat obehindrat?
Mitt mörkerseende talar mig till rätta
även inatt trots att solen aldrig gått ner

Herr Harcourt sa: - The storm is coming
Herr Berg säger: - Alla vet att stormen kommer
Jag säger: - Låt mig slippa ännu en storm




Fri vers av J P
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 04:06



Bookmark and Share


  Samuel Borg
Jag gillar verkligen de tre sista raderna. Samma tema, uppstaplat och upptrappat. Och den röda tråden med mörkerseendet är snyggt och lite mystiskt.
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P