Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattviol skrev rubriken på denna text till mig i ett mail. Meningen ledde till denna text. Tack nattviol och jag lånar dina ord här. Kan man spinna vidare på detta tema tro?

 




Nog förbrukar livet lika mycket som vi förbrukar livet

Livet är till
för att levas
tiden för att
brukas

för
brukas

medan vi lever
livet
brukar det oss
för brukar
vårt liv

07.10.30

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-30 10:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
Kan man spinna vidare på temat, tid/liv/förbruka?

Lena
2007-11-01

  Maria Zena Viklund
lev livet annars lever livet med dig!
2007-10-30

    Nattviol
tack själv, vännen!

ett ämne utan slut och
utan början, fullt av syre
och kvävningsrisker...

mycket vackert poetat
att brukas eller förbruka
bruka tid/bruka liv

vem vill inte bli levd......?

; ))
2007-10-30

  aftermath
kanonbra!

ett tillägg i en lika skola..
tekniken ska tjäna människan
inte tvärtom
2007-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman