Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp



Alla idéer har tagit slut

denna idétorka

gör att jag knappt kan stå ut

vill komma på nån bra idé

eller helst två eller tre

men skrivkrampen

har anfallit mig

och hur tusan ska jag få några nya idéer, säg?




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 17:11



Bookmark and Share


  Yvonne
Ja, så är det ibland. Känner igen mig.
2007-10-28

  * Ammi *
å.. så är det ibland, läs lite texter eller så ..
2007-10-28

  charlotte hedendahl
Precis! Bra skrivet!
2007-10-28

  Tini Tut
Smärta och kärlek brukar hjälpa..hi hi
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis