Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakta förmultna


Tårar blandar sig

med höstens svala regn

andetag prasslar tillsammans

med de gulnade löven

som blivit avhysta och utkastade från nakna

spretande grenar


Nu återstår ingenting annat

än att sakta förmultna...





Fri vers av Aurora Borealis
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis