Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av is på din mage. Jag är löven som faller från din frusna tunga.


Jag försöker föreställa mig dig,
i en randig tröja och en kall öl i handen.
Det är inte du,
för jag känner inte dig.


Verkligheten är kall nog utan dina bleka kinder,
men fan vad jag vill ha dig nu.




Övriga genrer av Lovesick
Läst 503 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 19:40



Bookmark and Share


  *Camilla*
Jag finner inga ord
och mina kommentarer är sämst
men du är bäst
och den fångar en, verkligen <3
2007-10-28

  isabel louise
älskar titeln. starkt med få ord.
2007-10-28

  charlotte hedendahl
Oj! Starka känslor! Gillar titeln!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Lovesick
Lovesick