Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh underbara du ,jag tror jag älskar dig!

Dina ögon de är blå som oceaner av safier ,ditt hår mjukt som sidentyg ,dina läppar är som knopparna på rosorna ,och ditt leende får de sorgsna själarna är läka. Du är så underbar att vinden tystnar när du går förbi ,havet spelar en melodi som får oss trolska ,hela himlen ler och natten bugar sig för dig.

Du är en sällsynt vacker blomma ,en skimrande juvel ,du lyser som en ädelsten åh underbara människa jag tror jag älskar dig!

Eller så har du helt förtrollat mina sinnen ,du har fått mig alldeles förstummad av din kärleksfullhet mot alla runtomring ,Åh underbara människa ,jag tror jag älskar dig!




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-10-28 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~