Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har precis vart på konfirations läger och då gick vi i skogen och skulle fundera för oss själva utan att prata med någon. Det här hände.


Jag Tänkte på Röda Blåbär Medans Vi Höll Varann I Handen

Där gick jag i skogen och funderade över blåbär.
Varför heter det just blåbär när de är lila?
Om de hade varit röda, hade man sagt rödbär då?

Jag tittade upp och såg dig.
Jag log.
Jag såg hur ditt hår svajade i vinden.
Hur du rörde dig när du gick där framför mig.

Vägen svängde och jag slutade le för jag kunde inte se dig längre.
Jag började gå fortare och fortare.
Jag sprang nästan sedan såg jag dig igen.
Och gick igen leende.

Gick ikapp dig tills jag gick brevid.
Vi sa ingenting, det behövdes inte.
Vi bara tog varandras händer och gick vidare.




Fri vers av Kramgalen
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-28 20:14



Bookmark and Share


  Junibarn
Åååååh. Slutet = underbart. Faktiskt så är hela dikten skitbra. Namnet får en verkligen att vilja läsa!
2008-04-12

  Fångad i en Snöglob
Supersöt^^ Kanske lite vanlig, men den blir inte platt och ointressant och det är alltid något. En egen stil som går att uppskattas^^
2007-10-28

    Suicide
Oj så fint det var!
2007-10-28

    Tazara
Så fint! Nu vill jag också hitta någon att hålla i min hand!!!! Tack!
2007-10-28

  isabel louise
åh så mysigt! :)
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen