Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen..


Drömmen..

Jag vet att du kanske tycker
att drömmar är trams
Att drömmar inte är sanning
Drömmar är bara SKIT

Du tycker att drömmarna ska bort
Att drömmarna ska utrotas
Drömmarna ska försvinna för alltid
Det var det du sa innan du gick

Nu sitter du där i din gungstol
Och vad har du kvar att leva efter
Du fick ju bort alla drömmar
Nu kan man inte sova på nätterna

Allt detta på grund av dig
Alla ligger bara och klagar
För att dem inte fått någon sömn
Detta är ditt fel

Jag trodde jag älskade dig
Men nu har jag förstått
Man kan inte älska en sån som du
En drömdödare









Övriga genrer av idahandersson
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-29 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idahandersson
idahandersson